Разгледајте го нашиот каталог овде


ПРЕЗЕМИ ГО КАТАЛОГОТ ОВДЕ
DALVITA БИЗНИС МОЖНОСТ Започнете го вашиот DALVITA бизнис уште денес, без финансиски ризик. Вие одлучувате колку да работите и колку да заработувате, ние ќе ве поддржиме во изградбата на бизнисот. РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ БЕСПЛАТНО

Feel The Nature - Feel The Freedom

Ние од DalVita веруваме во моќта на природата и ја сфаќаме нејзината улога за здрав и среќен живот. Затоа создаваме 100% природни производи, внимателно избрани и приготвени од најдобрите суровини, создадени врз основа на долгогодишно искуство и најновите трендови и технологии. Со огромна грижа кон нашите клиенти создаваме производи произведени по GMP стандард, под строга технолошка контрола во текот на целиот пат на производство - од суровина до готов производ, а суровините кои ги користиме поседуваат многу сертификати, што е дополнителна гаранција за високиот квалитет на DalVita производите.

ПРОИЗВОДИ

€12.60 Код: 700

Кафе со екстракт од печурка реиши – 30 ком.

Регистрирај се
за да пазаруваш
€25.00 Код: 602

РЕГЕНЕРАТИВНА ПИЛИНГ МАСКА СО КАВИЈАР

Регистрирај се
за да пазаруваш
€16.21 Код: M001

M001 – ориентално - дрвенест аромат - Classic

Регистрирај се
за да пазаруваш
€13.33 Код: W101

Цветно - ориенталски аромат

Регистрирај се
за да пазаруваш
€16.20 Код: 601

РЕГЕНЕРАТИВЕН КРЕМ СО КАВИЈАР 24/7

Регистрирај се
за да пазаруваш
30.00 €25.00 Код: 710

Капсули РЕИШИ - 20% полизахариди

Регистрирај се
за да пазаруваш
€20.00 Код: 203

Алое Вера Гел за пиење со екстракт од грозје - 1000 мл.

Регистрирај се
за да пазаруваш
€6.20 Код: 400

DERMODAL ™ Шампон

Регистрирај се
за да пазаруваш

НАШИОТ БИЛТЕН