DALVITE MOGUĆNOST Počnite svoj DALVITA posao bez finansijskog rizika. Vi ćete sami odlučiti koliko ćete raditi I koliko ćete zaraditi. Mi ćemo vas podržati da razvijete internacionalni posao. Пријавите се овде

KUPUJTE SA POPUSTA I ZARADITE

Pridruživanjem Clubu Dalvita, možete kupovati Healt&Beauty proizvode sa popustom i promocije koje važe za sve saradnike. Saradnja sa nama nije samo mogućnost da kupite proizvode po atraktivnim cenama. Može vam biti odličan način za ekstra prihod, kao i baza za građenje vašeg biznisa po MLM sistemu

UNAPREDITE SVOJ POSAO

Pozivajući nove ljude i praveći sopstvenu mrežu, razvijate svoj posao i vaš profit će rasti. Dobićete dodatne bonuse od lične mreže kao i od grupne. U isto vreme, svako od pozvanih posle registracije ima istu šansu kao i vi, tako da može da štedi, zarađuje i razvija,svoj i vaš posao.

ZABAVLJAJTE SE SA NAMA

Upoznajte nove ljude, putujte i zabavite se. Dva puta godišnje, kompanija organizuje put u kombinaciji sa treningom u Evropskim prestonicama, egzotičnim mestima, plovidbe ili posete proizvodnim pogonima, I to je POTPUNO BESPLATNO

VAŠE POGODNOSTI SA DALVITOM

Sledite svoje snove, postignite svoje ciljeve, budite uspešan partner Dalvite. Budite u centru događaja, vozite luksuzne automobile, boravite uluksuznim hotelima i zarađujte novac od kompanijinog profita.

Ako vam se dopada ova ideja
o razvoju savremenog poslovanja ...

PET KORAKA DO USPEHA

1.Koristite DalVita ™ proizvode i osetite rezultate

Koristite DalVita ™ proizvode i osetite rezultate

Saznajte više o proizvodima, koristite ih i potvrdite njihov kvalitet. Sakupite povratne informacije o rezultatima upotrebe proizvoda.

2. Pričajte o proizvodima prijateljima i poznanicima

Pričajte o proizvodima prijateljima i poznanicima

Preporučite svojim bliskim prijateljima svoje omiljene DalVita ™ proizvode, pokažite kataloge i ponudite im da probaju proizvode. Što više ljudi bude znalo za DalVita ™ proizvode želeće  da ih isprobaju a vi ćete više zaraditi .

3. Ponudite im saradnju

Ponudite im saradnju

Pozovite što više prijatelja da dođu na prezentaciju ili veb-konferenciju da čuju o proizvodima i mogućnostima DalVite. Uvek ih zamolite da predlože ljude koji bi mogli biti zainteresovani za proizvode ili posao. To je pravi način da se brzo razvija struktura konsultanata i klijenata. Uvek ostanite u kontaktu i radite sa ljudima koji su zainteresovani za saradnju.

4. Prisustvujte sastancima, događajima i seminarima DalVite!

Prisustvujte sastancima, događajima i seminarima DalVite!™

Mi želimo da vam pomognemo da napredujete: prisustvujući prezentacijama, obukama za lidere, regionalnim i međunarodnim seminarima.

5. Budite deo ovog sistema 12 meseci.

Budite deo ovog sistema 12 meseci.

Pratite svoje snove i postićićete svoje ciljeve, budite i vi uspešan partner DalVita ™. Ostanite u centru zbivanja.

NAŠE NOVINE