Informacije o naručivanju i plaćanju

Kako naručiti?
Naručivanje je moguće samo putem e-prodavnice na www.dalvita.com . Plaćanje možete izvršiti od provizije, u našoj filijali, online putem bankovne kartice, ili kombinovano ako imate bonus u vašem bekofisu. Nakon prijema uplate, proizvodi će biti isporučeni.
Kontakt e-mail: info@dalvita.com

Koji je rok za obradu naloga?
Nalozi primljeni svakog radnog dana do 12:00 obično se obrađuju istog dana. Kada se primi uplata, porudžbina se isporučuje u roku od 5-7 dana.

Koliko košta isporuka?
Troškovi slanja unutar Srbije su u zavisnosti od težine narudžbenice od 320 dinara. Prilikom naručivanja u vrednosti od 200 bodova ili više, dostava je besplatna. Višei nformacija možete dobiti na     e-mail  info@dalvita.com

Kako se roba isporučuje?
Roba se isporučuje na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja putem brze pošte . Rok isporuke je individualan i zavisi od mesta isporuke, približno vreme isporuke je 5-7 dana

Procedura za primanje paketa
Pre negošto je član prihvatio paket od dostavljača, potrebno je da proveri da li je paket oštećen.

Kako može da se podnese žalba na isporučene proizvode ?
Ako prilikom otvaranja paketa neko smatra da njegov sadržaj nije potpun, neophodno je da pošalje žalbu u pisanom obliku, uključujući težinu paketa i fotografiju sadržaja putem e-maila na info@dalvita.com. Nakon toga, biće preduzeti neophodni koraci.

 

NAŠE NOVINE