Aloe Vera je suptropska biljka koja dostiže visinu do 100cm. Aloja Vera verovatno potiče iz Severne Afrike, ali se trenutno uzgaja širom sveta zbog svog višestrukog korisnog dejstva. Aloe vera ima mesnate zelene listove, čiji krajevi su razuđeni i imaju trnje. Čista tečnost se vadi iz pulpe listova i koristi se kao dodatak ishrani zbog svog pozitivnog dejstva na zdravlje ljudi. Umirujuće dejstvo na kožu se takođe pripisuje Aloe veri, tako da se puno koristi i u kozmetici. .

Kliničke studije su pokazale da gel od Aloe vere sadrži aminokiseline,vitamine,minerale,enzime,polisaharide i mnoge druge korisne supstance.


Aloe Vera ima dokazano dejstvo kod:

  • imunomodulirajuće dejstvo
  • pomaže kod pada imuniteta
  • utiče na probavu i doprinosi zdravom sistemu za varenje
  • pomaže u zaštiti od mikroorganizma i blagotvorno deluje na opšte stanje organizma
  • ima pozitivan efekat protiv umora
  • preporučuje se kod prehlade
  • pomaže da se održi normalan nivo šećera u krvi
  • doprinosi održavanju zdrave kože

Aloe vera DALVITA se dobija iz listova biljke najvišeg kvaliteta “Aloe vera Barbadensis Miller”. Biljke se gaje u prirodnom okruženju, bez zagađenja, u oblasti Jaumave u Meksiku. Biljke imaju BIO kvalitet, bez đubriva, insekticidi i herbicidi nisu korišćeni u njihovoj kultivaciji. Biljke se zalivaju samo kišnicom i izvorskom vodom iz okolnih planina..

Brojni sertifikati su dokaz kvaliteta sirovine i proizvodnog procesa.

TOTAloe Process

Omogućava obradu „Aloe vere“ i zadržavanje 200 aktivnih supstanci
i više od 75 vrsta hranljivih materija.

Gel naše biljke dobija se novom revolucionarnom metodom „Totaloe“ koja koristi najnovija znanja i tehnologije. Gel zadržava sva korisna dejstva biljke i to se prenosi u finalni proizvod. Proces „Totaloe“ se služi tradicionalnim ručnim metodom obrade koji omogućava da gel zadrži visok nivo aktivnih supstanci i da je oslobođen od svih nežaljenih komponenti. Odličan kvalitet proizvoda ne zavisi samo od načina obrade već i od kvaliteta biljke koja se gaji u prirodnom suptropskom okruženju prelepe doline Jaumave. .

TOTALOE metod se sastoji od sledećih koraka: Sakupljanje listova - pranje i uklanjanje nečistoća sa listova - odsecanje vrha i korena lista - filetiranje listova - prikupljanje strugotina (pilinga), koji se zatim vraćaju nazad na plan-tažu kao zeleno djubrivo
- drobe se fileti Aloe (prirodna pulpa) - Mikronizacija - Pasterizacija - Mikrobiološka analiza - Pakovanje i distribucija - DalVita

MICRONIZATION

Mikronizacija je jedan od načina da se poveća bioraspoloživost kod lekova, prirodnih supstanci, vitamina i minerala. Ulazna sirovina postepeno mikronizovana na čestice veličine nekoliko mikrome-tara. Dobijena supstanca pokriva veću površinu što omogućava da se brže i lakše apsorbuje od strane tela i postiže veća efikasnost proizvoda.

DRAGI POTROŠAČI!

Mi u DalViti verujemo u snagu prirode i prepoznajemo njenu ulogu u osiguranju zdravijeg i srećnijeg života. Zato su DalVita proizvodi 100% prirodni proizvodi, pažljivo izabrani i pripremljeni od najfinijeg prirodnog materijala, bazirani na dugogodišnjem iskustvu i najnovijim tehnologijama. Sa velikom brigom za naše klijente, naši proizvodi su napravljeni u skladu sa GMP standardom, pod striktnom kontrolom kroz ceo proizvodni proces – od sirovine do gotovog proivoda. Sirovine koje upotrebljavamo poseduju mnoge sertifikate što je garancija za visok kvalitet Dalvita proizvoda.

Izaberite proizvode za vas i vašu familiju i osetite snagu prirode.
Želimo vam dobro zdravlje i napredak! !

Feel the nature & feel the freedom!


Naši proizvodi - Aloe Vera

NAŠE NOVINE