Šta je Colostrum?

Kolostrum je prvo mleko koji mlečne žlezde sisara proizvode nekoliko sati posle porođaja, rođenja.Njegova jedinstvena kompozicija se u mnogo čemu razlikuje od sastava običnog mleka. Prva hrana za novorođenče je od vitalnog značaja za zdrav rast i razvoj.Kolostrum je taj koji aktivira imunitet.

U kolostrumu se mogu naći izrazito imunološki vredne materije koje su neophodne za borbu protiv mnogih mikroorganizama. Imaju najbogatiji izvor imunoglobulina (antitela) i najbogatiji su izvor materija faktora rasta. Pored toga, kolostrum je skup materija koji stimulišu imuni sistem. Kolostrum je takođe izvanredan po pogledu njegove nutritivne vrednosti. Reč je o veoma hranljivoj i idealanoj hrani, jer sadrži u sebi: proteine, masti, šećer, vitamine, minerale, elemente u tragovima i enzime.

Kompanija DALVITA predlaže vam proizvod od jedine ovlašćene kompanije u Češkoj koja ima pravo proizvodnje Kolostruma jer ga proizvodi na prirodan i čist način, uz farmaceutski nadzor od najkavalitetnije sirovine.

Proizvodstveni proces

Izaberite proizvode za vas i vašu familiju i osetite snagu prirode.
Želimo vam dobro zdravlje i napredak !

Feel the nature & feel the freedom!


Naši proizvodi COLOSTRUM

NAŠE NOVINE